Hotel Redyk
NOWOŚĆ!
Na chwilę obecną brak opinii
| Maks. wysokość: | 1 987 m |
| Min. wysokość: | 1 014 m |
| Wys. miejscowość: | 833 m |
| Wyciągi łącznie: | 4 |
| Gondole: | 2 |
| Krzesełka: | 2 |
| Orczyki: | 0 |
| Trasy łącznie: | 15 km |
|
Nartostrady:
|
3,5 km |
|
Nartostrady:
|
11,5 km |
Hotel Redyk °°°.
Podgląd
Położenie i wyposażenie
Tradycyjny obiekt Hotel Redyk znajduje się w miejscowości Ząb na wysokości 1023 m, z widokiem na tatry, w odległości ok. 10 km od Zakopanem. Obiekt znajduje się bezpośrednio przy trasie narciarskiej,a przy dobrych warunkach śniegowych możliwy jest zjazd aż pod sam obiekt. Do wyposażenia obiektu należy recepcja, restauracja, bar oraz Wi-Fi (w cenie). Strefa wellness (11:00-18:00) oferuje dostęp do sauny, jacuzzi, kabinę z podczerwienią (w cenie), jak i zabiegi kosmetyczne (za opłatą). W przypadku pobytu 4-dniowego otrzymają Państwo na miejscu bon rabatowy na masaż klasyczny (30 min., osoba płacąca pełną cenę), natomiast podczas pobytu 7-dniowego przysługują Państwu dwa bony. Ponadto przy obiekcie znajduje się przechowalnia sprzętu narciarskiego oraz miejsca parkingowe do bezpłatnej dyspozycji gości. Na miejscu otrzymają Państwo kartę rabatową na wiele ciekawych atrakcji w regionie (np. wyciągi narciarskie, pływalnie, restauracje).Pokoje
Komfortowe oraz dobrze urządzone pokoje wyposażone są w prysznic/WC, TV kabl., Wi-Fi (w cenie), lodówka, sejf (inkl.), telefon, czajnik, suszarka, jak i częściowo balkon.Wyżywienie
Zwarte w cenie wyżywienie HB obejmuje bufet śniadaniowy oraz kolację składającą się z zupy, dania głównego, deseru oraz napojów.Rodzaj zakwaterowania
Płatne na miejscu
- Opłata klimatyczna: ok. 1,50 zł za osob./noc
Opcjonalnie płatne na miejscu
- Zabiegi kosmetyczne
- Łóżeczko dziecięce (na zapytanie): 30,- zł/noc
Wszystkie koszty związane z opłatami na miejscu podane są według stanu na dzień 01.06.2025.
Zwierzęta domowe
- Nie można przywieźć zwierząt domowych.
Ważne wskazówki
- W pokojach wieloosobowych lub z dostawką przy niepełnym obłożeniu brak dodatkowych łóżek.




